SECTOR SOCIAL


Menjadors socials

ENS AGRADA CUIDAR A LES PERSONES

Els nostres discapacitats són persones excepcionals. Cuidar-los i oferir-los una gran qualitat de vida és una de les nostres comeses; per això adaptem la nostra cuina al seu ritme de vida.

Ajudem als nostres usuaris a redescobrir el plaer del bon menjar, amb plats saborosos i lleugers adaptats a les necessitats de cada persona; necessitats derivades d'intoleràncies, malalties o dificultats de masticació.

RESIDÈNCIES


Menjadors en residències

ENFORTINT LA NOSTRA GENT GRAN

Sabem que una bona alimentació contribueix a una millor qualitat de vida, especialment per a les persones grans. El fet de fer-los sentir com a casa, que no se sentin estranys, amb uns menús casolans, sans i equilibrats millorarà el seu benestar i la seva salut.

Un complet programa d'activitats complementa la nostra oferta de restauració i fomenta les relacions i la participació entre els residents, potenciant un ambient de confiança i benestar entre ells i els cuidadors.

EMPRESES


Menjadors socials

ENS ADAPTEM A LES NECESSITATS DE LA SEVA EMPRESA

Des de RC elaborem la proposta gastronòmica més adequada a les necessitats de cada organització.

Des del coneixement particularitzat de cada Client, dissenyem uns menús aportant solucions a mida amb diferents opcions de menú, tot això per aconseguir que el treballador pugui gaudir d'una dieta rica, variada, sana i equilibrada que pugui revertir en una millora del seu rendiment laboral.


CENTRES EDUCATIUS


EDUCAR EN UNA ALIMENTACIÓ SALUDABLE

És a partir de que els nens comencen a realitzar àpats fora de l’entorn familiar, quan el menjador escolar juga un paper molt important en l’adquisició d’hàbits i comportaments alimentaris. L’objectiu de RC Serveis a l’escola es potenciar aspectes que incideixin en la recuperació de l’alimentació mediterrània, és a dir, afavorir el consum de cereals, en especial els rics en fibra, fruites fresques del temps i fruita seca, verdures, llegums i oli d’oliva així com la promoció dels aliments ecològics, locals i lligats a les diferents èpoques de l’any.

ESPAI DE MIGDIA

Una de les premisses de transformar l’espai del migdia en un projecte pedagògic parteix de la voluntat “d’educar en l’alimentació i l’adquisició d’hàbits, i convertir el menjador en un espai social de convivència”.

Un espai més a prop de les famílies. A l’espai de migdia hi tenen cabuda aprenentatges que reforcen l’educació familiar. Pensem que la integració dels adults, pares i/o mares, dins d’aquest espai garanteix, reforça i dóna continuïtat a tot el treball educatiu que realitzen els educadors diàriament. Per això obrim les portes del menjador a les famílies que desitgen dinar amb els infants i compartir amb ells una experiència social i educativa.


ACOLLIDES

Servei adreçat a les famílies de l’escola que de manera regular i, bàsicament per motius laborals, necessiten que acollim els seus fills i filles d’educació infantil i primària, abans de començar l’horari de classe de matí i/o després d'haver finalitzat la jornada escolar.


ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Oferim activitats extraescolars dissenyades en funció de les necessitats i característiques de cada centre. Procurem adaptar-nos al màxim al Pla Pedagògic de les escoles per tal de complementar la seva oferta formativa.

SOL.LICITA MÉS INFORMACIÓ

Per qualsevol pregunta o informació adicional no dubtis en contactar amb nosaltres.

© 2018 Rc Serveis. Tots els drets reservats | Avís legal | Disseny W3layouts