Qui som

Som RC Serveis, som innovació, transparència, qualitat, experiència i compromís

RC Serveis, som una empresa familiar i catalana de restauració col•lectiva amb més de 30 anys d'experiència en el sector. La qualitat, el sabor i el respecte pel medi ambient són part dels nostres requisits per fer que el menjar sigui un moment de benestar i convivència.

Treballem amb petits pagesos de casa nostra i amb cooperatives d’agricultura ecològica, que s’estimen la terra i que conreen segons el seu ritme, amb els productes que corresponen a cada temporada.

A més a més d’un disseny dels menús amb verdures, fruites i hortalisses de temporada, RC es caracteritza per agafar com a base la dieta mediterrània i cuina casolana als menjadors de tots els seus centres.

Els nostres valors

1.

EXCEL.LÈNCIA EN LA QUALITAT AL SERVEI DELS CLIENTS

Les persones que formem l'empresa compartim una mateixa filosofia: l'excel•lència en la qualitat al servei dels clients i les persones. Donem solucions immediates i precises i totalment adaptades a les necessitats més exigents de servei, amb un tracte proper, personalitzat i humà. Busquem ser la primera opció per a qui desitgi els millors serveis a col•lectivitats.

2.

UN SERVEI PERSONALITZAT I FLEXIBLE

Al ser una empresa familiar i amb una grandària mitjana ens concedeix l'agilitat i flexibilitat per aconseguir el propòsit de portar els nostres serveis on siguin necessaris, amb el més alt valor afegit per als nostres clients. Les persones que formem RC Serveis estem dedicades totalment a donar el millor servei al nostre client. Un servei personalitzat i totalment a mida.

3.

RESPONSABILITAT SOCIAL

RC Serveis compromesos en la disminució de les desigualtats en matèria nutricional i la sostenibilitat dels sistemes alimentaris, ha creat el projecte "comparteix el menjar" que treballa per reduir el malbaratament alimentari i promoure l'acció social, aquest projecte consisteix en l'aprofitament de tots els sobrants de menjar de diversos centres clients per les famílies més desfavorides d’algunes de les nostres escoles i de diferents menjadors socials. RC es cuidarà que tots els aliments siguin recollits i transportats en les condicions d'higiene més òptimes.

El nostre projecte en l'àmbit pedagògic

Educació en l'àmbit de l'alimentació

Assolir hàbits, valors i procediments d’alimentació saludable i d’higiene, tot potenciant la socialització autónoma de cada infant a l’àmbit del menjador.

Educació en l'àmbit quotidià

Assolir hàbits, valors i procediments que fomentin que l’entorn del menjador esdevingui un espai d’agradable de convivència.

Educació en l'àmbit del lleure

Proporcionar al grup d’infants un espai de lleure sa i educativament enriquidor durant les estones d’abans i després de dinar


Serveis que oferim

Menjadors per a col.lectivitats

A RC Serveis us oferim solucions precises i adaptades a les necessitats més exigents i en totes les àrees de gestió amb un tracte proper, personalitzat i humà.

Sector social Menjadors en residències Empreses Menjadors en centres educatius Activitats extraescolars Tallers de migdia Jornades gastronòmiques Servei d'acollides Assessorament i formació

© 2018 Rc Serveis. Tots els drets reservats | Avís legal | Disseny W3layouts